Instituut voor Kosmosofie
 
Universele kennis

MODULES 

Het Instituut voor Kosmosofie heeft de volgende Modules ontwikkeld die gebaseerd zijn op kosmosofische kennis en wijsheid.

MODULE 1

DE DIMENSIONALE MENS

Module 1 geeft informatie over bewustzijn, ziel en geest die nodig is om te kunnen begrijpen wie en wat een mens is. Er wordt informatie gegeven over de geschiedenis van de universele wijsheid door kennis over oude culturen, zieners en boodschappers en de weg van de spiritualiteit. De basiskracht die alle Meesters lieten zien was de liefde die essentieel is voor het kosmosofische pad. Ook de verbinding met de Bron van Leven en op welke manier men die verbinding kan gebruiken, de Akasha geheugenbank van de mens in cellen en DNA komen aan de orde. Daarnaast bevat de module uitleg over dimensies, de functie van de zon en de centrale zon en de aarde als leerschool van de ziel. Daarmee legt module 1 de basis voor kosmosofische wijsheid waardoor iedereen de eigen persoonlijke weg van de ziel kan vinden. 

MODULE 2

DE WAARNEMENDE MENS

Module 2 geeft informatie over het bewustzijn dat ontwaakt en de reis die de ziel door het leven maakt. Het tweede deel van module 2 verheldert de knelpunten op het pad van de ziel, de levenslessen die de ziel op haar pad kan vinden en uitleg over de manier hoe men deze levenslessen en ervaringen op de gemakkelijkste manier kan integreren als wijsheid en kennis van de ziel.  

MODULE 3

DE KOSMOSOFISCHE MENS

Module 3 geeft informatie over de hoog sensitieve kosmosofische mens. Daarnaast kennis over gaven en talenten en hoe men er gebruik van kan maken. Er wordt in de module een handig Plan van Aanpak gegeven waarmee men een toekomstplan op basis van deze gaven en talenten kan ontwikkelen. 

 Vul het contactformulier in voor bestellingen - vragen of berichten over de modules.