Instituut voor Kosmosofie
 
Universele kennis

MODULES 

Het Instituut voor Kosmosofie heeft de volgende Modules ontwikkeld die gebaseerd zijn op kosmosofische kennis en wijsheid.

MODULE 1

DE DIMENSIONALE MENS

Module 1 geeft informatie over bewustzijn, ziel en geest die nodig is om te kunnen begrijpen wie en wat een mens is. Er wordt informatie gegeven over de geschiedenis van de universele wijsheid door kennis over oude culturen, zieners en boodschappers en de weg van de spiritualiteit. De basiskracht die alle Meesters lieten zien was de liefde die essentieel is voor het kosmosofische pad. Ook de verbinding met de Bron van Leven en op welke manier men die verbinding kan gebruiken, de Akasha geheugenbank van de mens in cellen en DNA komen aan de orde. Daarnaast bevat de module uitleg over dimensies, de functie van de zon en de centrale zon en de aarde als leerschool van de ziel. Daarmee legt module 1 de basis voor kosmosofische wijsheid waardoor iedereen de eigen persoonlijke weg van de ziel kan vinden. 

MODULE 2

DE WAARNEMENDE MENS

Module 2 geeft informatie over het bewustzijn dat ontwaakt en de reis die de ziel door het leven maakt. Het tweede deel van module 2 verheldert de knelpunten op het pad van de ziel, de levenslessen die de ziel op haar pad kan vinden en uitleg over de manier hoe men deze levenslessen en ervaringen op de gemakkelijkste manier kan integreren als wijsheid en kennis van de ziel.  

MODULE 3

DE KOSMOSOFISCHE MENS

Module 3 geeft informatie over de hoog sensitieve kosmosofische mens. Daarnaast kennis over gaven en talenten en hoe men er gebruik van kan maken. Er wordt in de module een handig Plan van Aanpak gegeven waarmee men een toekomstplan op basis van deze gaven en talenten kan ontwikkelen. 

 Vul het contactformulier in voor bestellingen - vragen of berichten over de modules.


Een prachtige review ontvangen van een enthousiaste deelnemer:

Voor m’n vakantie ontving ik module 1 en 2. Heerlijke stof voor de vakantie.
Module 1 gaf me een mooie omschrijving van de oude ziel, dat heel herkenbaar  is.
Module gaf me een schat aan liefdevolle informatie, die ik goed tot me door wilde laten dringen daarom heb ik een groot schrift aangeschaft om de module op te schrijven. 
Het stuk over de pijnmatrix was een mooi stuk dat duidelijkheid gaf over het persoonlijke pad dat ieder mens te gaan heeft.
Heelheid en eenheid, hoe simpel kan het zijn door je niet te laten beïnvloeden door de buitenwereld.
Communicatie, je beschrijft deze onderwerpen zo duidelijk en vriendelijk
Dat het prettig is er mee aan de slag te gaan.
De wet van manifestatie: een prachtig stuk, juist in de huidige tijd waar we dagelijks met veel angst gebombardeerd worden. Sluit je er voor af en gebruik wat nuttig of nodig is.
Het is gewoon te veel om te beschrijven en ik ben ontzettend dankbaar dat Komosofie op mijn weg is gekomen. Je hebt mijn weg verrijkt, dank hiervoor.